De peste 25 de ani, avocații Rațiu & Partners asigură consultanță, asistență și reprezentare juridică de înaltă calificare pentru societăți private și entități publice în toate aspectele relevante ale dreptului afacerilor.

Servicii Juridice

Serviciile juridice prestate de avocații Rațiu & Partners vizează cele mai importante domenii de interes atât pentru entități publice, cât și pentru societăți private și sunt grupate, în funcție de specificul acestora, în 4 domenii, fiecare dintre acestea fiind coordonat direct de către un avocat partener.

Despre noi

Serviciile juridice oferite de avocații Rațiu & Partners se bazează pe o bună înțelegere a nevoilor clientului, atât din perspectiva detaliilor problemei juridice, cât și din perspectiva raportului cost-beneficiu, iar soluțiile juridice propuse de avocații noștri corespund în mod optim așteptărilor clientului.

Echipa

Echipa Rațiu & Partners este formată din avocați cu bogată experiență pe domeniile de activitate în care activează și funcționează sub coordonarea atentă a partenerilor societății: profesioniști reputați atât în zona educației juridice la nivel universitar, cât și în zona avocaturii de afaceri.

Contact

Echipa Rațiu & Partners va sta la dispozitie