Domenii de activitate

Serviciile juridice prestate de avocații Rațiu & Partners vizează cele mai importante domenii de interes atât pentru entități publice, cât și pentru societăți private și sunt grupate, în funcție de specificul acestora, în 4 domenii, fiecare dintre acestea fiind coordonat direct de către un avocat partener.

Achiziții, Finanțe
și Contracte publice

Echipa de avocați a Rațiu & Partners deține o vastă experiență în domeniul generic al contractelor publice (achiziții, concesiuni, PPP), fie că vorbim de finanțele publice implicate, procedura de atribuire, derularea și/sau modificarea acestor contracte.

Arbitraje și
Litigii cu Profesoniștii

Echipa de avocați a Rațiu & Partners deține o vastă experiență în asistarea și reprezentarea cu succes în fața forurilor jurisdicționale atât a instituțiilor și entităților publice, cât și societăților private pentru soluționarea unor litigii complexe cu mize de mare rezonanță atât financiară, cât și reputațională.

Fiscalitate, Imobiliare
și Societăți

Echipa de avocați a Rațiu & Partners deține o vastă experiență în prestarea de servicii juridice legate de problematici din domeniile fiscalității, imobiliar și societar, tratate separat sau integrat.

Contracte, Infrastructură
și Exproprieri

Echipa de avocați a Rațiu & Partners deține o vastă experiență în prestarea de servicii juridice legate de problematici din domeniul contractual în general (civil, administrativ, muncii), precum și în ceea ce privește contractele specifice de infrastructură sau în materia exproprierilor.