Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
PROIECTE MAJORE in Litigii, Arbitraje & Insolventa

 

  • Reprezentarea celei mai importante municipalitati din Romania in procedura in fata Tribunalului Arbitral constituit pe langa Curtea de Arbitraj International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei, in litigiul avand ca obiect pretentii comerciale derivate din derularea unui contract de executare de lucrari la Centrul istoric al Bucurestiului, in valoare de circa 29.000.000 EURO, solutionat favorabil pentru municipalitate.
  • Reprezentarea institutiei specializate care realizeaza privatizarea societatilor comerciale cu profil agricol constituite in conformitate cu Legea nr. 15/1990 si concesionarea terenurilor cu destinatie agricola aflate in proprietatea statului intr-un litigiu in fata Inaltei Curti de Casatie si Justitie din Romania, avand ca obiect pretentii derivate din incheierea unui contract de asociere in participatiune in valoare de circa 10.000.000 USD.
  • Reprezentarea unui organism guvernamental in procedura in fata Tribunalului Arbitral constituit pe langa ICC Paris in litigiul avand ca obiect pretentii comerciale derivate din derularea proiectului finantat din fonduri Phare privind reabilitarea drumului judetean DJ 131, litigiu in valoare de peste 5.500.000 EURO.
  • Reprezentarea unui organism guvernamental in procedura in fata Tribunalului Arbitral constituit pe langa ICC Paris in litigiul avand ca obiect pretentii comerciale derivate din derularea proiectului finantat din fonduri Phare privind reabilitarea Lacului Snagov, litigiu in valoare de peste 2.500.000 EURO.
Domenii Activitate Domenii Activitate RATIU & RATIU ofera servicii juridice personalizate si respecta cele mai ridicate standarde profesionale si etice, urmarind satisfacerea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.
Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: