Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
Proiecte majore in Concurenta
  • Acordarea de consultanta in redactarea unui proiect de lege privind reglementarea cadrului general de masuri anti-dumping, precum si mecanismul si autoritatile competente.
  • Acordarea de asistenta juridica unuia dintre cei mai mari operatori de retele de telefonie mobila din Romania, parte a unui grup de telecomunicatii mobile aflat pe unul din primele locuri la nivel mondial, intr-un caz de concurenta in sectorul comunicatiilor electronice privind abuzul de pozitie dominanta prin refuzul de acordare a accesului la retea, dosar cu o miza financiara record de peste 30.000.000 EURO.
  • Acordarea de asistenta companiei nationale organizatoare de jocuri de noroc din Romania in legatura cu litigiul avand ca obiect contestarea unei decizii a Consiliului Concurentei privind masurile de sprijin financiar acordate companiei (ajutor de stat).
  • Acordarea de asistenta companiei nationale de administrare a porturilor Dunarii maritime in legatura cu respectarea legislatiei in domeniul concurentei (interzicerea abuzului de pozitie dominanta) in ceea ce priveste modul de stabilire a tarifelor incasate de companie pentru utilizarea infrastructurii portuare, pentru acoperirea costurilor instalatiilor portuare de preluare si gestionare a deseurilor si reziduurilor generate de nave si pentru alte servicii prestate conform legii si statutului.
  • Acordarea de asistenta juridica pentru compania nationala organizatoare de jocuri de noroc din Romania in ceea ce priveste validitatea clauzelor de exclusivitate si neconcurenta din contractele incheiate de companie cu o serie de furnizori de sisteme pentru jocuri de noroc.

 

Domenii Activitate Domenii Activitate RATIU & RATIU ofera servicii juridice personalizate si respecta cele mai ridicate standarde profesionale si etice, urmarind satisfacerea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.
Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: