Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
Proiecte majore in Concesiuni & PPP
  • Acordarea de asistenta juridica unui consortiu international franco-elen in legatura cu implementarea contractului de concesiune de lucrari publice pentru constructia si operarea Autostrazii Comarnic-Brasov, in valoare de circa 4.800.000.000 EURO.
  • Acordarea de asistenta juridica in negocierea proiectului de dezvoltare urbana „Esplanada”, in valoare de peste 800.000.000 EURO, pe baza unui parteneriat public-privat intre un organism guvernamental si un investitor canadian.
  • Acordarea de consultanta celei mai importante municipalitati din Romania cu privire la contractul de concesiune de lucrari publice pentru executarea retelei metropolitane de fibra optica „Netcity”, in valoare de peste 200.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta celei mai importante municipalitati din Romania cu privire la procedura de atribuire a contractului de concesiune de lucrari publice pentru proiectarea, finantarea, operarea si intretinerea obiectivului de investitii „Arena Bucurestilor”, in valoare de circa 50.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta celei mai importante municipalitati din Romania privind negocierea si initializarea contractului de concesiune de lucrari publice “Parcajul Subteran Gara de Nord”, in valoare de peste 44.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta juridica unui consortiu israelian cu privire la participarea la procedura organizata in vederea incheierii unui parteneriat public-privat privind reabilitarea, imbunatatirea si dezvoltarea Centurii Ploiesti Vest, in valoare de peste 20.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta celei mai importante municipalitati din Romania privind procedura de atribuire, negocierea, semnarea si implementarea contractului de concesiune de lucrari publice „Parcajul Subteran Piata Universitatii”, in valoare de peste 13.500.000 EURO.

 

Domenii Activitate Domenii Activitate RATIU & RATIU ofera servicii juridice personalizate si respecta cele mai ridicate standarde profesionale si etice, urmarind satisfacerea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.
Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: