Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
PROIECTE MAJORE in Achizitii Publice


  • Acordarea de consultanta juridica societatii bucurestene de transport cu metroul in legatura cu renegocierea contractului de achizitie publica de lucrari si servicii de mentenanta a metroului bucurestean, in valoare de circa 240.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta juridica unui investitor israelian cu privire la participarea la procedura de atribuire a unui contract de executie de lucrari de consolidare si reparare a bordurii strazilor din municipiul Constanta, in valoare peste 40.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta juridica unui investitor israelian cu privire la participarea la procedura de atribuire a unui contract de executie de lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii de transport public cu tramvaiul din municipiul Iasi, in valoare de peste 25.000.000 EURO.
  • Acordarea de consultanta celei mai importante companii de transport aerian din Romania cu privire la achizitia unor aeronave in valoare de peste 18.000.000 EURO.
Domenii Activitate Domenii Activitate RATIU & RATIU ofera servicii juridice personalizate si respecta cele mai ridicate standarde profesionale si etice, urmarind satisfacerea celor mai pretentioase asteptari ale clientilor.
Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: