Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
Monica Ratiu

Monica Ratiu

 

Avocat cu peste 20 de ani de experienta, Monica Amalia Ratiu a participat la constituirea RATIU & RATIU in anul 2005 dupa ce si-a consolidat experienta practica in domeniul dreptului afacerilor in cadrul filialelor din Romania apartinand unor firme internationale de avocatura din Statele Unite, Marea Britanie si Israel. In ultimii ani a coordonat, in principal, proiecte de asistenta juridica ale Societatii finantate in cadrul mai multor programe operationale sectoriale si destinate sprijinirii si cresterii capacitatii institutionale a entitatilor publice care implementeaza proiecte de infrastructura finantate din fonduri europene.

Monica Amalia Ratiu este Conferentiar universitar la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, desfasurand activitatea de predare si de cercetare stiintifica preponderent in domeniile finantelor publice, achizitiilor publice, concesiunilor, parteneriatului public-privat si dreptului bancar.

Monica Ratiu este membru al Consiliului Departamentului de Drept Public si al Consiliului Profesoral al Facultatii de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Monica Amalia Ratiu este coinitiator al programului de Master de achizitii publice, concesiuni si PPP de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, program in cadrul caruia preda cursul de dreptul achizitiilor publice.

In anul 2011 a participat la infiintarea Revistei Romane de Parteneriat Public – Privat, publicație stiintifica de specialitate juridica, editata integral in limbile romana si engleza, listata in baza internaționala de date EBSCO, pe care o coordoneaza si in prezent in calitate de Redactor – sef.

Monica Ratiu este organizator si moderator de conferinte stiintifice nationale si internationale in domeniul achizitiilor publice, concesiunilor si parteneriatului public – privat, avand si calitate de formator in domeniile respective.

Monica Ratiu este autor de monografii, manuale si articole de specialitate juridica, publicate, dupa caz, in limbile romana si engleza, si cunoaste limbile engleza, franceza si maghiara.

Lista lucrarilor stiintifice se poate consulta la

http://drept.unibuc.ro/dyn_doc/cv/monica-ratiu-publ-mar-2015.pdf

 

 

Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: