Ratiu si Ratiu
Rațiu & Rațiu
Marilena Ene

Marilena EneMarilena Ene este partener in cadrul RATIU & RATIU din anul 2008, fiind specializata in fiscalitate, proprietate intelectuala si imobiliar.  In domeniul dreptului fiscal a acordat consultanta juridica unor societati comerciale mari in cadrul procedurilor de contestare a unor acte de control efectuate de Ministerul Finantelor Publice. De asemenea, a fost implicata in redactarea unor acte normative in domeniul intreprinderilor mici si mijlocii si cooperatiei, in domeniul comunicatiilor electronice precum si in alte domenii.

In perioada 2004-2005, Marilena Ene a fost team leader al echipei de experti juridici in proiectul PHARE “Asistenta pentru Redactarea si Promovarea Reglementarilor si a Transferului in curs de Tehnologie pentru Aplicarea Cadrului Legislativ si de Reglementare, Instruire si Asistenta pentru Strategia de Pregatire,  Curicula si Material de Instruire, Dezvoltarea Centrului de Pregatire, Romania” pentru Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii (ANRC).

Marilena Ene a absolvit „Postgraduate Program in International Tax Law” (LLM) organizat de Vienna University of Economics and Business si de Institute for Austrian and International Tax Law.

Marilena Ene este membra a Baroului Bucuresti incepand cu anul 2001, consilier in proprietate industriala, membra a Camerei Nationale a Consilierilor in Proprietate Industriala din România din anul 2003 si mediator autorizat de Consiliul de Mediere.

Marilena Ene vorbeste fluent limba engleza, franceza si italiana.

 

Achizitii publice
  RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
Comunicatii, IT & audiovizual
Prin calificarile si experienta de cel mai [...]
Concesiuni. Parteneriat public-privat
RATIU & RATIU s-a specializat in ansamblul [...]
Concurenta
RATIU & RATIU ofera consultanta juridica [...]
Fiscalitate, impozite si taxe
Serviciile de consultanta juridica in domeniul [...]
Litigii si arbitraj
RATIU & RATIU detine o vasta experienta [...]
RECOMANDĂ UNUI PRIETEN
NEWSLETTER
Subiecte de interes: